Dags att byta ut din gamla 
tvättställsblandare?

Droppar tvättställsblandaren i badrummet eller tvättstugan? Gör den ifrån sig ett irriterande ljud som får varje tidig morgon att bli lite jobbigare? Då kan det vara läge att säga adjö till din gamla tvättställsblandare och byta ut till en ny. Om du dessutom märker av fördröjningar i temperaturen som gör att du får vänta extra länge på varmt eller kallt vatten, kan det vara dags för en update. En ny fräsch blandare kan lyfta ett helt badrum och samtidigt sänka dina varmvattenkostnader. 

Har du bestämt dig för att byta tvättställsblandare men är osäker på vilken blandare du vill ha? Vi på Hedins VVS erbjuder både produkt och installation till ett bra pris. Skrolla nedåt för mer information om våra tjänster och vad man bör tänka på vid ett byte av tvättställsblandare. 

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.

Byta tvättställsblandare själv eller anlita en firma?

Att byta tvättställsblandare själv kan vara något för den fingerfärdiga och erfarna. Har du tidigare aldrig bytt ut en tvättställsblandare i badrummet eller tvättstugan, så rekommenderar vi att du anlitar en firma för att göra arbetet åt dig. På så sätt, så kan man konstatera att arbetet blir utfört på ett säkert och vattentätt sätt. 

Här på Hedins VVS byter och installerar vi din nya tvättställsblandare, så är du fortfarande osäker på vilken typ av blandare du vill ha kan du vara lugn. Besök vår e-handel där du hittar flertal olika tvättställsblandare. (Psst, beställ med vår tjänst Installerat & Klart så gör vi hela jobbet åt dig!)

 

Underhåll din tvättställsblandare - slipp onödiga kostnader

Professionell hjälp vid byte av tvättställsblandare

Ibland räcker det inte med att underhålla sin tvättställsblandare för att slippa byta ut den helt, om blandaren har förseningar i temperaturen,
ger ifrån sig ett mindre trevligt ljud eller helt enkelt inte fungerar som den ska kan det vara till fördel att få professionell hjälp av ett VVS-företag
för att byta tvättställsblandare. 

Vi på Hedins VVS är specialiserade och erfarna inom olika VVS-områden. Vi byter smidigt ut din befintliga tvättställsblandare och installerar gärna en ny på samma gång, för att göra det så smidigt för dig som möjligt. Vår högsta prioritet är att kombinera dina önskemål med vårt yrkeskunnande för att leverera kvalitetsprojekt i rätt tid till rätt pris.

Har du ytterligare frågor kring att byta tvättställsblandare?

Kontakta oss på Hedins VVS så hjälper vi dig.