Håll kostnaderna nere genom att energieffektivisera din bostad!

Om elräkningen där hemma inte längre är detsamma, kan det vara läge att energieffektivisera ditt hem. Speciellt i en tid där priserna skenar och kostnaderna för att leva helt enkelt ökar. Att energieffektivisera din privata bostad kan göras på flera olika sätt. Om din el idag styrs av direktverkande elvärme kan det vara dags att byta till vattenburen värme. Dessutom, om dina radiatorer eller element inte byts ut sen köpet av din bostad, kan det vara läge att slänga ut det gamla för att göra plats för det nya. Det minskar energiåtgången och energieffektiviserar dessutom hela din bostad. Är du osäker på vilket sätt din bostad kan energieffektiviseras på? 

Lugn! Vi på Hedins VVS förstår vikten av att energieffektivisera hemmet. Därför kan du nu boka ett kostnadsfritt hembesök och få vidare förslag på hur du kan energieffektivisera ditt hem. Helt gratis!  

 

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.

Energieffektivisera med oss

Vi på Hedins VVS förstår vikten av att vilja dra ner på kostnaderna i hemmet, samtidigt som man lämnar ett gott avtryck på vår planet. Därför finns vi här för att hjälpa dig. Oavsett om du är på jakt efter att byta till vattenburen värme eller om dagen har kommit för att byta ut radiatorventiler eller termostater, finns vi här för att hjälpa till med energieffektiviseringen. Nedan listar vi de tjänster som vi erbjuder dig om du önskar att energieffektivisera ditt hem på ett eller annat sätt.

Fördelarna med vattenburen värme

Vill du se hur man installerar vattenburen värme och upptäcka dess fördelar? Kolla in vår senaste YouTube-video nedan där Pontus delar sin passion för energieffektivisering med vattenburen värme.

Varför ska man energieffektivisera?

Har du skrollat hela vägen ner hit, går du kanske i tankarna om att energieffektivisera hemma. Och visst har vi redan babblat om en hel del positiva fördelar med att just energieffektivisera. Men för att göra det så enkelt som möjligt, listar vi nedan det allra mest betydande när det kommer till energieffektivisering och varför man i första hand alltid borde överväga det. Oavsett om du äger din egen privata bostad eller en bostadsrättsförening, finns det oändligt med fördelar som gynnar många parter. Utöver det mest betydande, listar vi några punkter på åtgärder man själv kan utföra i hemmet som minskar elförbrukningen och gör att den där tråkiga elräkningen känns lättare. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag så går vi igenom ditt nuvarande energisystem!