/
/
/
/
Alterna Duschhörna U-Dusch

Alterna Duschhörna U-Dusch

Alterna U-duschhörn i 6 mm klarglas med aluminiumprofiler. Levereras med magnetlist i plast, två dörrar och två raka handtag. Höjd: 2000 mm. Se produktbladet för olika sätt att montera eller placera duschhörnan.

Leveranstid: 1-4 dagar
Nollställ
Antal

Från11.379 kr10.241 kr

Duschhörn Alterna U-dusch är en stilren dusch tillverkad av 6 mm härdat säkerhetsglas i klarglas med silverfärgade aluminiumprofiler, magnetlist i plats, två raka handtag och två duschdörrar. Denna hörna levereras komplett med vänster- och högerdörr. En U-formad duschvägg möjliggör flera installationer, den kan monteras i hörn, mitt på en vägg eller vid ett fönster. Duschdörrarna har en svängradie på 180°, vilket ger gott om utrymme, de kan fällas in mot väggen för platsbesparing. Storleken på duschhörnan är 950×800 mm och utrymmet för utanpåliggande rör är 25-35 mm.
Väggprofilen i silverfärgad aluminium är justerbar i över- och underkant, vilket gör att den kan anpassas gentemot eventuella ojämnheter som påverkar montage. Dörrarna levereras komplett med släplist, skruv, plugg och handtag. De höjs och sänks 5 mm från golvet vid öppning och stängning för att anpassas mot golvets ojämnheter, exempelvis fall mot golvbrunn.

Glasfärg: Klart
Mått: 950×800 mm
Utförande: Svängd
Färg profil: Silver
Justerbarhet profil: +/-10 mm
Glastjocklek: 6 mm
Material: Glas/aluminium
Mått (BxH) Flexibelt x 2000 mm