/
/
/
/
Alterna Luxor Duschhörna

Alterna Luxor Duschhörna

Alterna Luxor Duschhörna med gångjärn. Rak design, i 8 mm härdat säkerhetsglas, 1980mm hög, vändbar med Timeless behandlat glas. Levereras komplett med 2 duschdörrar, släplist, magnetlist, monteringsanvisning, gummilist mot vägg samt skruv och plugg. Beslagen finns i 4 färger: krom, svart matt, koppar och vit.

Leveranstid: 1-4 dagar
Antal

Från15.899 kr

Luxor är en exklusiv duschvägg. Utan handtag och profiler ger den badrummet både en ren och stilfull design, med känsla av lyx. Dörrarna i duschhörnan kan öppnas både inåt och utåt, vilket frigör maximal golvyta när duschen inte används. Glaset är 8 eller 10 mm klart, härdat Timeless® säkerhetsglas. Ett glas som både är enkelt att hålla rent och hållbart, för många års användning utan avkall på kvalitet. Gångjärnen kan väljas i antingen krom, matt svart, vit eller koppar. Finns i två mått (800 och 900 mm) som du kan kombinera på fyra olika sätt. Levereras med magnetlist.

Timeless – Det fläckfria alternativet
Glöm duschväggar med ränder av kalkavlagringar och tvål. Timeless är ett helt nytt glas med egenskaper som gör att vattnet rinner av extra snabbt utan att lämna tråkiga spår efter sig. Glaset är magnetroniskt behandlat vilket ger en osynlig yta där vattnet rinner av utan att lämna avlagringar eller kondens – och glaset blir snabbt transparent igen. Specialytan ger ett skydd mot påverkan som annars kan försämra glasets transparenta egenskaper. Timeless är ett resultat av forskning för att skapa innovativa produkter som underlättar användningen och tillvaratar glasets möjligheter på bästa sätt.

Glasfärg: Klart
Utförande: Rak, vändbar
Färg profil: Krom/Matt Svart/Koppar/Vit
Höjd: 1980 mm
Glastjocklek: 8mm/10mm
Material: Glas/stål/gummi