/
/
/
/
Alterna Luxor Fristående skärmvägg komplett

Alterna Luxor Fristående skärmvägg komplett

Alterna Luxor Skärmvägg med väggstag och golvfästen. Rak design, i 8 mm härdat säkerhetsglas, 1980 mm hög, med Timeless behandlat glas. Levereras komplett med väggstag, golvfästen, monteringsanvisning, skruv och plugg. Vägg- och golvbeslag finns i flera färger. Välj mellan: krom, matt svart, koppar eller vit.

Leveranstid: 1-4 dagar
Antal

Från12.719 kr

Alterna Luxor är en exklusiv skärmvägg. Utan handtag och profiler ger den badrummet både en ren och stilfull design. Luxor duschväggar är flexibla, då de finns som antingen montage mot vägg eller från vägg. De är 1 980 mm höga och dessutom vändbara för ökad valfrihet. Välj mellan fyra bredder: 90, 100, 120 eller 140 cm (montage mot vägg finns endast i 90 och 100 cm). Glaset är Timeless®, ett klart härdat säkerhetsglas där tvål och vatten inte lämnar några spår. Ett glas som både är lätt att hålla rent och hållbart, för många års användning utan avkall på kvalitet. Stag och fästen finns i krom, matt svart, vit och koppar. Levereras med väggstag, golvfästen, samt skruv och plugg.

Timeless – Det fläckfria alternativet
Glöm duschväggar med ränder av kalkavlagringar och tvål. Timeless är ett helt nytt glas med egenskaper som gör att vattnet rinner av extra snabbt utan att lämna tråkiga spår efter sig. Glaset är magnetroniskt behandlat vilket ger en osynlig yta där vattnet rinner av utan att lämna avlagringar eller kondens – och glaset blir snabbt transparent igen. Specialytan ger ett skydd mot påverkan som annars kan försämra glasets transparenta egenskaper. Timeless är ett resultat av forskning för att skapa innovativa produkter som underlättar användningen och tillvaratar glasets möjligheter på bästa sätt.

Glasfärg: Klart
Utförande: Rak, fristående
Glastjocklek: 8 mm
Material: Härdat glas/aluminium
Ytbehandling: Timeless