/
/
/
/
Alterna Luxor Nischdörr

Alterna Luxor Nischdörr

Alterna Luxor Duschvägg. Levereras enkelförpackad med gångjärn och avslutningslist. Rak design, i 8 alt. 10 mm Timeless behandlat säkerhetsglas, 1980 mm. Gångjärnsbeslag finns i flera färger. Välj mellan krom, svart matt, koppar eller vit.

Leveranstid: 1-4 dagar
Antal

Från8.479 kr

Lyxig nischdörr i 8 eller 10 mm klart Timeless®-säkerhetsglas, avfasat handtagshål och förkromade gångjärnsbeslag. Precis som dörrarna i Luxor duschhörna, är nischdörren vändbar och finns i två bredder. Beslagen finns i koppar, mattsvart och vit. Levereras med en dörr, gångjärn, avslutningslist, släplist och gummilist mot vägg samt skruv och plugg.

Timeless – Det fläckfria alternativet
Glöm duschväggar med ränder av kalkavlagringar och tvål. Timeless är ett helt nytt glas med egenskaper som gör att vattnet rinner av extra snabbt utan att lämna tråkiga spår efter sig. Glaset är magnetroniskt behandlat vilket ger en osynlig yta där vattnet rinner av utan att lämna avlagringar eller kondens – och glaset blir snabbt transparent igen. Specialytan ger ett skydd mot påverkan som annars kan försämra glasets transparenta egenskaper. Timeless är ett resultat av forskning för att skapa innovativa produkter som underlättar användningen och tillvaratar glasets möjligheter på bästa sätt.

Glasfärg: Klart
Utförande: Rak, enkeldörr
Material: Härdat glas/stål/gummi
Ytbehandling: Timeless