/
/
/
/
/
/
NIBE F1145 Bergvärmepump

NIBE F1145 Bergvärmepump

• För villor och radhus
• Finns i följande effektstorlekar 6, 8, 10, 12, 15 och 17 kW
• Översikt och kontroll via NIBE Uplink som en del av ditt smarta hem
• Styr t.ex. kyla, pool och extra klimatsystem med NIBEs breda tillbehörssortiment
• Lämplig för lägre takhöjd eller vid behov av extra varmvatten

Leveranstid: 1-4 dagar
Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 14-16 veckor.
Nollställ
Antal

Från74.441 kr

NIBE F1145 är en effektiv värmepump utan integrerad varmvattenberedare, vilket gör den lättplacerad vid lägre takhöjder. En separat varmvattenberedare väljs utifrån varmvattenbehov. NIBE F1145 har en hög årsverkningsgrad och högt temperatur-område.

NIBE F1145 finns i följande effektstorlekar 6, 8, 10, 12, 15 och 17 kW och passar därmed både i bostäder och fastigheter.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Lättplacerad
Anpassad för begränsad takhöjd.

Effektiv
Hög årsverkningsgrad – högt temperaturområde.

Användarvänlig
Energibesparande smart teknik med användarvänlig styrning.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Utökade funktioner
Värmepumpen kan med hjälp av NIBEs stora tillbehörssortiment erbjuda en mängd olika funktioner för uppvärmning, kyla, ventilation och solelsproduktion. Under ”Tillbehör” hittar du alla tillbehören som erbjuds.