/
/
/
/
/
/
NIBE F1155 Bergvärmepump

NIBE F1155 Bergvärmepump

• För villor och radhus
• Finns i tre olika effektstorlekar; 1,5-6 kW, 3-12 kW, 4-16 kW
• Inverterstyrning för högsta besparing
• Översikt och kontroll via NIBE Uplink som en del av ditt smarta hem
• Styr t.ex. kyla, pool och extra klimatsystem med NIBEs breda tillbehörssortiment
• Lämplig för lägre takhöjd eller vid behov av extra varmvatten

Leveranstid: 1-4 dagar
Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 8-16 veckor.

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

NIBE F1155 är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump utan integrerad varmvattentank, vilket gör den lättplacerad vid lägre takhöjder. Separat varmvattentank väljs efter varmvattenbehov. NIBE F1155 hjälper dig att inte använda mer energi än du behöver eftersom den anpassar sig automatiskt efter ditt effektbehov. Med lång erfarenhet av effektreglerande bergvärmepumpar och ett av marknadens bredaste sortiment är NIBE en ledande aktör inom inverterteknik.

NIBE F1155 har en hög årsvärmefaktor vilket ger en låg driftskostnad. Värmepumpen finns i tre olika effektstorlekar; 1,5-6 kW, 3-12 kW, 4-16 kW och passar både små och stora bostäder.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Ledande inom inverterteknologi
Lång erfarenhet, brett sortiment.

Toppresterande
Låg driftskostnad, hög årsvärmefaktor.

Användarvänlig
Energibesparande smart teknik med användarvänlig styrning.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som hjälper dig då den anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.