/
/
/
/
/
/
NIBE F1345 Bergvärmepump

NIBE F1345 Bergvärmepump

• För större fastigheter
• Finns i effektstorlekarna 24, 30, 40 och 60 kW
• Distanskontroll och övervakning via NIBE Uplink
• Koppla ihop upp till nio enheter
• Styr t.ex. kyla, pool och extra klimatsystem med NIBEs breda tillbehörssortiment
• Samtidig produktion av t.ex. värme och varmvatten

Leveranstid: 1-4 dagar
Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 14-16 veckor.
Nollställ
Antal

Från139.815 kr

NIBE F1345 är en kraftfull och flexibel bergvärmepump som finns i effektstorlekarna 24, 30, 40 och 60 kW. Upp till nio NIBE F1345 kan ingå i ett och samma system för att täcka ett effektbehov på max 540 kW.

NIBE F1345 har en hög årsvärmefaktor och med mindre än 5 ton CO2-ekvivalent köldmediemängd per kylmodul har NIBE F1345 inget krav på årlig besiktning. Två stora kompressorer gör NIBE F1345 perfekt för fastigheter med större uppvärmningsbehov. Kompressorerna kopplas in och ur automatiskt för en bättre effektreglering, längre driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din uppkopplade vardag. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Kraftfullt och flexibelt system
Upp till nio F1345 kan ingå i ett och samma system, effektbehov på upp till 540 kW.

Driftsäker
Dubbla kompressorer och inverterteknik ger bättre effektreglering, längre driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet. driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet. Inget krav på årlig besiktning.

Distansstyrning
Smart teknik med användarvänlig styrning för en optimal distanskontroll.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Utökade funktioner
Värmepumpen kan med hjälp av NIBEs stora tillbehörssortiment erbjuda en mängd olika funktioner för uppvärmning, kyla, ventilation och solelsproduktion. Under ”Tillbehör” hittar du alla tillbehören som erbjuds.