/
/
/
/
/
/
NIBE F1355 Bergvärmepump

NIBE F1355 Bergvärmepump

• För den större villan och fastigheter
• Inverterstyrd, anpassar sig efter rådande värmebehov
• Distanskontroll och övervakning via NIBE Uplink
• Styr t.ex. kyla, pool och extra klimatsystem med NIBEs breda tillbehörssortiment
• Samtidig produktion av t.ex. värme och varmvatten

Leveranstid: 5-10 dagar
Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 14-16 veckor.
Nollställ
Antal

Från169.065 kr

NIBE F1355 är en intelligent och kraftfull inverterstyrd bergvärmepump. NIBE F1355 hjälper dig att inte använda mer energi än du behöver då värmepumpen alltid har rätt prestanda och anpassar sig automatiskt efter fastighetens effektbehov året om. Med lång erfarenhet av effektreglerande bergvärmepumpar och ett av marknadens bredaste sortiment är NIBE en ledande aktör inom inverterteknik. NIBE F1355 har en hög årsvärmefaktor och ett driftintervall på 4–28 kW (F1355-28) resp 6–43 kW (F1355-43). Med mindre än 5 ton CO2 -ekvivalent köldmediemängd per kylmodul har NIBE F1355 inget krav på årlig besiktning. Två kompressorer ger en väl anpassad effektreglering och hög driftsäkerhet, vilket gör NIBE F1355 perfekt för fastigheter med större uppvärmningsbehov. Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din uppkopplade vardag. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Toppresterande
Ny inverterstyrd bergvärmepump med effektområdena 4-28 kW och 6-43 kW, för låg driftskostnad och hög årsvärmefaktor.

Driftsäker
Dubbla kompressorer och inverterteknik ger bättre effektreglering, längre driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet.

Distansstyrning
Smart teknik med användarvänlig styrning för en bättre distanskontroll.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Dubbla kompressorer
Dubbla kompressorer ger bättre effektreglering, längre driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet.

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som hjälper dig då den anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.

Utökade funktioner
Värmepumpen kan med hjälp av NIBEs stora tillbehörssortiment erbjuda en mängd olika funktioner för uppvärmning, kyla, ventilation och solelsproduktion. Under ”Tillbehör” hittar du alla tillbehören som erbjuds.