/
/
/
/
/
/
NIBE F2040 Luft/vattenvärmepump

NIBE F2040 Luft/vattenvärmepump

• Inverterstyrd högeffektiv luft/vattenvärmepump
• Inverterstyrning för högsta besparing
• Översikt och kontroll via NIBE Uplink som en del av ditt smarta hem
• Med kylfunktion
• Endast utedel

Leveranstid: 1-4 dagar
Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 4-8 veckor.
Nollställ
Antal

Från33.023 kr

NIBE F2040 är en intelligent och kompakt inverterstyrd luft/vatten-värmepump. NIBE F2040 ger optimala besparingar då värmepumpen automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov året om. Värmepumpen arbetar ner till en utetemperatur på -20 °C och levererar då upp till 58 °C i framledningstemperatur. Den välutvecklade kylfunktionen gör att värmepumpen klarar att leverera ett behagligt inomhusklimat även vid höga utetemperaturer.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Intelligent och kompakt
Kompakt värmepump som anpassar sig efter husets behov.

Effektiv året om
Hög avgiven effekt ända ner till -20 °C och välutvecklad kylfunktion.

Användarvänlig
Energibesparande smart teknik med användarvänlig styrning.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som hjälper dig då den anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.