/
/
/
/
/
/
NIBE F730 Frånluftsvärmepump

NIBE F730 Frånluftsvärmepump

• För nybyggnation eller utbyte av nuvarande frånluftsvärmepump
• Värmer upp till 200 m²
• Uppfyller byggkraven
• Inverterstyrning för högsta besparing
• Översikt och kontroll via NIBE Uplink som en del av ditt smarta hem

Leveranstid: 1-4 dagar
Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 8-16 veckor.

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

NIBE F730 är en intelligent frånluftsvärmepump. Effektivt, enkelt och ekonomiskt uppfyller NIBE F730 behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Med en snygg, stilren design och ett kompakt format är värmepumpen enkel att placera och installera både vid nybyggnation och utbyte av befintlig värmepump.

Värmepumpens inverterstyrning ger en mycket hög och ekonomisk värmeeffekt. NIBE F730 är välisolerad och energisnål vilket också sänker värmeförlusten och håller energiförbrukningen så låg som möjligt.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din uppkopplade vardag. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Komplett och lättplacerad
Komplett allt-i ett-produkt som är enkel att placera och installera.

Effektiv och ekonomisk
Hög värmeeffekt med låg energiförbrukning.

Enklare vardag
Uppkopplat hem med smart teknologi för en enklare vardag.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Schemaläggning
Schemaläggning av värme, ventilation och varmvatten.

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som hjälper dig då den anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.

Integrerad varmvattenberedare
Inbyggd i värmepumpen finns en varmvattenberedare som är isolerad med miljövänlig cellplast för minimala värmeförluster.