/
/
/
/
/
/
NIBE F750 Frånluftsvärmepump

NIBE F750 Frånluftsvärmepump

• För nybyggnation
• Värmer upp till 200 m²
• Uppfyller byggkraven
• Inverterstyrning för högsta besparing
• Översikt och kontroll via NIBE Uplink som en del av ditt smarta hem
• Förvärmd tilluft med tillbehöret NIBE SAM 40
• Kan kopplas till annan värmekälla

Leveranstid: 1-4 dagar
Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 4-8 veckor.
Nollställ
Antal

Från85.215 kr

NIBE F750 är en intelligent frånluftsvärmepump för multisystem. NIBE F750 uppfyller effektivt, enkelt och ekonomiskt behovet av värme, ventilation, värmeåtervinning och varmvatten. Med snygg, stilren design och ett kompakt format är värmepumpen enkel att placera och installera.

Värmepumpens inverterstyrning ger en mycket hög och ekonomisk värmeeffekt. NIBE F750 är välisolerad och energisnål vilket också sänker värmeförlusten och håller energiförbrukningen så låg som möjligt.

NIBE F750 är förberedd för anslutning till NIBEs solcellspaket och externa energikällor. Detta multisystem kan också med fördel dockas till flera olika tillbehör som t.ex. tillluftsaggregat NIBE SAM 40.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för hög komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Komplett och lättplacerad
Komplett allt-i-ett-produkt som är enkel att placera och installera

Effektiv och flexibel
En styrmodul för hela klimatsystemet och utökad flexibilitet för flera olika system och dockningar

Användarvänlig
Uppkopplat hem med smart teknologi för en enklare vardag

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som hjälper dig då den anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.

Integrerad varmvattenberedare
Inbyggd i värmepumpen finns en varmvattenberedare som är isolerad med miljövänlig cellplast för minimala värmeförluster.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.