/
/
/
/
/
/
NIBE S1255 E Bergvärmepump

NIBE S1255 E Bergvärmepump

• För villor och radhus
• Finns i tre olika effektstorlekar; 1,5-6 kW, 3-12 kW och 4-16 kW
• Integrerad trådlös uppkoppling och användarvänlig touchscreen
• Energibesparande smart teknik och väderstyrning
• Anslutningsbarhet till röstassistenter
• Översikt och kontroll direkt i din smartphone via myUplink
• Inbyggd varmvattenberedare

Vi har problem med leveranser av värmepumpar och leveranstiden beräknas inom 14-16 veckor.
Antal

Från124.214 kr

NIBE S1255 är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump med integrerad varmvattenberedare. NIBE S1255 hjälper dig att inte använda mer energi än du behöver eftersom värmepumpen anpassar sig automatiskt efter ditt värmebehov. Med lång erfarenhet av effektreglerande bergvärmepumpar och ett av marknadens bredaste sortiment är NIBE en ledande aktör inom inverterteknik.

NIBE S1255 har en hög årsvärmefaktor vilket ger en låg driftskostnad. Värmepumpen finns i tre olika effektstorlekar; 1,5-6 kW, 3-12 kW och 4-16 kW, och passar både små och stora bostäder.

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Hög komfort och låg energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Perfekt behovsanpassning
Tre effektstorlekar och ledande inverterteknik för hög behovsanpassning.

Toppresterande
Hög årsvärmefaktor och låg driftskostnad.

Hög komfort
Användarvänlig touchscreen och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för hög komfort.

Integrerad varmvattenberedare
Inbyggd i värmepumpen finns en varmvattenberedare som är isolerad med miljövänlig cellplast för minimala värmeförluster.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

myUplink
Med hjälp av Internet och myUplink får du snabbt överblick över värmepumpens status och status för uppvärmningen i ditt hem. Denna smidiga lösning gör att du enkelt kan följa och styra värme- och varmvattenproduktionen. Om systemet påverkas av driftstörningar meddelas du snabbt med en pushnotis och via e-post.

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som hjälper dig då den anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.

Utökade funktioner
Värmepumpen kan med hjälp av NIBEs stora tillbehörssortiment erbjuda en mängd olika funktioner för uppvärmning, kyla, ventilation och solelsproduktion. Under ”Tillbehör” hittar du alla tillbehören som erbjuds.