/
/
/
/
/
Niviti Rhythm vision RH-140-VI

Niviti Rhythm vision RH-140-VI

Nivitos blandare är gjorda av rostfritt stål som är ett elegant och modernt material av absolut högsta kvalitet; blandare av rostfritt stål kommer därför att vara det ultimata valet i ett kök. Processen att producera rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden.

Antal

Från8.295 kr

”””Nivitos blandare är gjorda i rostfritt stål som är ett elegant och modernt material av absolut högsta kvalitet; rostfria blandare blir därför det utlimata valet i ett svenskt kök. Processen att framställa rostfritt stål är den mest avancerade på marknaden. Nivitos kvalitetssäkring är noga framtagna in i det minsta detalj med hela 10 års garanti. Nivito använder den senaste teknologin inom både funktionalitet och miljö. Genom att välja en rostfri blandare jämfört med en kromad mässingsblandare slipper man få i sig någon mängd giftigt bly. Rostfria blandare är hygieniskt sett det ultimata valet i ditt kök.

Garanti
10 års garanti på blandare och hoar (inkludererar ej delar som packning/O-ring, slang eller insats. På dessa delar är garantin 3 år) . Blandarna och vattenledningar till hoarna ska installeras och testas av kvalificerad rörmokare.
Garantin täcker INTE ytskador vid användning, normalt slitage, frostskador, vattenskador och funktionsfel orsakade av föroreningar i vattnet, skador orsakade av onormal användning av produkterna eller / om de används i andra förhållanden än det tänkta användningsområdet, orsaker uppkommet genom våld eller oaktsaktsamhet samt om man frångått manualens riktlinjer för hantering av produkten.”””