Betala smidigt med Klarna

Vi bygger om vår webbutik och är tillbaka inom kort!

Tapwell BI228 Mattsvart Diskmedelspump

Matt svart
.

Fler färger

Varför handla på Hedins VVS?
Personlig service
Lagervaror skickas inom 24 timmar
.

Relaterade produkter

Beskrivning

Tapwell Birillo BI 228 Diskmedelspump – Modern Design och Funktion

Tapwell Birillo BI 228 Diskmedelspump är inte bara en praktisk lösning för köket utan även en designad accessoar som följer moderna trender. Här är några viktiga detaljer och skötselråd för att få ut det bästa av din diskmedelspump:

Produktegenskaper:

Rund och Modern Design: BI 228 har en rund och modern design med 90 mm piputsprång och en diskret höjd på 57 mm. Håltagningen i diskbänken bör vara Ø28 mm.
Samstämmig Design: För att skapa en harmonisk köksinredning bör fristående pumpar och tillbehör gå i linje med andra Tapwell-produkter, såsom blandare och diskho.

Varumärke: Tapwell
Höjd: 289 mm
Piputsprång: 90 mm
Typ: Diskmedelspump

Tillverkning och Design:

Tillverkning i Italien: Tapwell lägger all sin tillverkning i Italien, känt för världsledande teknik, material och design.
Kombination av Material och Design: Mässing- och kopparytorerna är handpolerade för att ge en unik och robust ton över tiden.

Rengöring:

Skonsam Rengöring: Använd en mjuk trasa och ljummet vatten för att torka av ytan. Vid behov kan en mild tvållösning användas. Undvik basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel för att bevara ytan.

Om Materialen:

Patinaöverlägg: Mässing- och kopparytorerna bildar patina över tiden, vilket ger en mörk och robust ton. Detta är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten.
Förvaring och Kondens: Eftersom alla Tapwell-blandare testas med vattentryck före leverans kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan påskynda patineringsprocessen. Förvara produkten på lämpligt sätt för att undvika onödig kondens.

Återställning av Glans:

Mässingsputs: På mässing går det att återställa den ursprungliga glansen genom att polera med mässingsputs.
Med Tapwell Birillo BI 228 Diskmedelspump får du inte bara en praktisk lösning för köket utan också en stilfull accessoar som bidrar till en enhetlig och modern köksdesign. Genom att följa skötselråden kan du bevara både funktionaliteten och utseendet på din diskmedelspump.

Ytterligare information

Artikelnummer

Tillverkarnummer

9421159

EAN

7350004672554

Produkttyp

Serie

Färg

Utförande

Rund

Alltid inkluderat i Installerat & Klart

  • Demontering och bortforsling inklusive återvinning av befintlig produkt
  • Installation av den nya produkten på den angivna platsen
  • Montering enligt bruksanvisning
  • Funktionstest
  • Grovstädning
.