Diskmaskin

Diskmaskin

Behöver du byta ut din nuvarande diskmaskin eller längtar du efter att slippa den ständigt pågående diskussionen om vems tur det är att handdiska (du lagade ju ändå maten)? Då har du kommit rätt! Hos oss på Hedins VVS kan du boka en diskmaskinsinstallation och få det smidigt installerat – helt vattentätt.

Certifierade rörmokare
till din tjänst

VVS-tjänster för diskmaskin. Se pris och boka direkt från vår hemsida.

Installation av diskmaskin

Vid installation av diskmaskin hos oss är alla nödvändiga steg inkluderade i priset för att du som kund ska slippa göra jobbet. Det avser bland annat nedmontering av nuvarande produkt, montering enligt bruksanvisning, funktionstest och grovstädning. Läs mer om vad som alltid ingår vid installation av diskmaskin nedan.

2.995 kr

Hittar du Inte vad du letar efter?

Tillgängliga städer

Spara energi med din diskmaskin

Att en diskmaskin kan förgylla vardagen hos många är inte något vi kallar för rocket science. Och att se hur diskhon, kväll efter kväll, gå från att vara tre tallrikar till att bli rena rama Mount Everest - ja, det drömmer nog vi alla om att slippa.

Men en diskmaskin har faktiskt flera positiva egenskaper, utöver det där berget med smutsig disk:

Enligt energimyndigheten så sparar man energi genom att diska i diskmaskin. Faktum är att det går åt över 4 gånger mer energi vid handdisk jämfört med om man placerar sin disk i en diskmaskin. Så inte enbart sparar vi på vår egna energi och tid i en stressad vardag efter jobbet, utan en diskmaskinsinstallation gynnar även plånboken.

Boka en installation hos oss idag och spar på din energi!

Detta ingår alltid vid installation av Diskmaskin

Rörmokare: 570:- per timme inkl. rot-avdrag

Rörmokare som löser ditt hemmafix

Det är inte helt ovanligt att man samlar på sig småsaker som måste fixas, den där droppande kranen i tvättstugan, installationen av den nya vattenutkastaren, rensning av befintliga avloppet eller kanske rent av lite större projekt som man bara har låtit vara. Hedins VVS är din vän när det kommer till både smått hemmafix och större VVS-arbeten. Boka din rörmokare så kommer vi ut och hjälper dig.

Frågor och svar

Småfix och montering, något andra rörmokare inte vill ta i med tång, det är för omständigt och jobbigt.

Är ni behöriga för att installera en diskmaskin?

Hedins VVS är ett auktoriserat VVS-företag och vi alla besitter kompetensen och yrkesbevisen som krävs för att utföra jobbet. Vi är utbildade VVS-montörer i grunden och certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation.

Kan man köpa till en diskmaskin?

Vi säljer inga diskmaskiner hos oss.

Ingår allt material för installationen?

Priset avser endast installation av diskmaskin och förutsätter att du har den på plats hemma.

Behöver jag vara hemma när arbetet utförs?

Nej, du behöver inte vara hemma när arbetet utförs.

Vad har ni för garantier / hur reklamerar jag om jag inte är nöjd?

Vi följer konsumenttjänstlagen. Den innebär att man som kund måste höra av sig utan dröjsmål när man upptäcker eventuella fel. Beroende på vad som gått snett så har man som kund ibland upp till 3 år på sig att reklamera. Självklart försöker vi hjälpa alla kunder på bästa sätt!

Jag har gjort en bokning – vad händer nu?

Vi hör av oss till dig så fort som möjligt för att boka in en tid. Vanligtvis inom 24h.

Jag har en produkt som inte är köpt på hedinsvvs.se – kan ni installera den?

Ja det kan vi göra. Var noga med att produkten du köpt klarar av dem svenska byggkraven och regler. Samt uppfyller Säker Vatteninstallation. Vi har tagit fram en speciell prislista för olika typer av installationer där du som kund har köpt en produkt någon annanstans.

021 - 33 28 00
info@hedinsvvs.se