Tvättmaskin

Tvättmaskin

Behöver du installera din nya tvättmaskin eller önskar du slippa boka tvättid i tvättstugan?

Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande tvättmaskin i ditt hem och vill säga adjö till huvudvärken av gör-det-själv-installationer. Vårt team av erfarna rörmokare kommer att hantera allt – från nedmontering av din gamla produkt till att se till att den nya är ansluten och redo att köras. Och den bästa delen? Du kan luta dig tillbaka och koppla av medan vi tar hand om allt.

Certifierade rörmokare
till din tjänst

VVS-tjänster för tvättmaskin. Se pris och boka direkt från vår hemsida.

Installation av tvättmaskin

Vid installation av tvättmaskin hos oss är alla nödvändiga steg inkluderade i priset för att du som kund ska slippa göra jobbet. Det avser bland annat nedmontering av nuvarande produkt, montering enligt bruksanvisning, funktionstest och grovstädning. Läs mer om vad som alltid ingår vid installation av tvättmaskin nedan. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig om det känns krångligt.

2.995 kr

Hittar du Inte vad du letar efter?

Tillgängliga städer

Detta ingår alltid vid installation av Tvättmaskin

Rörmokare: 570:- per timme inkl. rot-avdrag

Rörmokare som löser ditt hemmafix

Det är inte helt ovanligt att man samlar på sig småsaker som måste fixas, den där droppande kranen i tvättstugan, installationen av den nya vattenutkastaren, rensning av befintliga avloppet eller kanske rent av lite större projekt som man bara har låtit vara. Hedins VVS är din vän när det kommer till både smått hemmafix och större VVS-arbeten. Boka din rörmokare så kommer vi ut och hjälper dig.

Frågor och svar

Småfix och montering, något andra rörmokare inte vill ta i med tång, det är för omständigt och jobbigt.

Är ni behöriga för att installera en tvättmaskin?

Hedins VVS är ett auktoriserat VVS-företag och vi alla besitter kompetensen och yrkesbevisen som krävs för att utföra jobbet. Vi är utbildade VVS-montörer i grunden och certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation.

Kan man köpa till en tvättmaskin?

Vi säljer inga tvättmaskiner hos oss.

Ingår allt material för installationen?

Priset avser endast installation av tvättmaskin och förutsätter att du har den på plats hemma.

Behöver jag vara hemma när arbetet utförs?

Nej, du behöver inte vara hemma när arbetet utförs.

Jag har gjort en bokning – vad händer nu?

Vi hör av oss till dig så fort som möjligt för att boka in en tid. Vanligtvis inom 24h.

Jag har en produkt som inte är köpt på hedinsvvs.se – kan ni installera den?

Ja det kan vi göra. Var noga med att produkten du köpt klarar av dem svenska byggkraven och regler. Samt uppfyller Säker Vatteninstallation. Vi har tagit fram en speciell prislista för olika typer av installationer där du som kund har köpt en produkt någon annanstans.

Vad har ni för garantier / hur reklamerar jag om jag inte är nöjd?

Vi följer konsumenttjänstlagen. Den innebär att man som kund måste höra av sig utan dröjsmål när man upptäcker eventuella fel. Beroende på vad som gått snett så har man som kund ibland upp till 3 år på sig att reklamera. Självklart försöker vi hjälpa alla kunder på bästa sätt!

021 - 33 28 00
info@hedinsvvs.se