Certifieringar med garanti, för dig som kund

Vi på Hedins VVS förstår vikten av att känna sig trygg när man väljer ett VVS-företag inför ett kommande jobb. Oavsett om du är en privatperson eller mellanchefen för ett företag vill vi att du ska känna dig säker och trygg med ditt val. Vi tar både mindre hemmafix i hemmet till större renoveringar och ombyggnationer på lika stort allvar. Med andra ord, kan man säga att vi strävar efter att alla våra kunder ska känna att de har gjort rätt val.

För oss är det viktigt att du som kund har garantier för det arbete vi gör så att du kan sova gott med vetskapen om att vi utför våra jobb i enlighet med de regler och standarder som finns. Vi på Hedins VVS är ett auktoriserat VVS-företag genom Säker Vatten, Premium Installer Uponor och medlem i Installatörsföretagen för att säkerställa en tryggare installation för dig som kund.

Säker Vatteninstallation

Vi på Hedins VVS bär med stolthet upp att vi är ett auktoriserat VVS-företag av Säker Vatteninstallation och certifierade av deras branschregler. Säker Vatteninstallation är ett system som mäter kvalitén på olika VVS-installationer och alltid i enlighet med de regelverk som finns hos Säker Vatten. Reglerna finns för att minimera att olyckor som vattenskador, förgiftning, brännskador och legionellaspridning sker med målet att öka tryggheten och säkerheten för dig som kund.

Med vår auktorisation kan vi erbjuda dig en säker installation kontrollerad och utförd efter branschreglerna med intyg om att det är en Säker Vatteninstallation.

Uponor Premium Installer

Uponor Premium Installer​

Vi har valt att kvalitetssäkra VVS-branschen tillsammans med Uponor Premium Installer som är ett unikt nätverkskoncept där målgruppen är duktiga installatörer med hög servicenivå, samt att de arbeten som utförs ska vara fackmannamässigt utförda. 

Vi på Hedins VVS bär stolt upp deras varumärke som idag är marknadsledande inom produktlösningar. Inte nog med det, så har de utbildningar som alltid utgår efter branschens standarder och marknadens senaste krav. 

 

IN Garanti

Installatörsföretagen är en branschorganisation som representerar och arbetar för installatörsföretagen inom VVS och el. Deras huvudsakliga mål är att främja medlemsföretagens intressen och verka för en hållbar utveckling inom installationsbranschen.

Vi på Hedins VVS är stolta medlemmar hos installatörsföretagen vilket medför en förmån för dig som kund hos oss i form av deras IN Garanti. Genom vårt medlemskap har vi möjlighet att erbjuda dig en kostnadsfri garanti på det jobb vi utför. IN garantin gäller på alla jobb som har påbörjats från och med den 1 januari 2023 eller senare, under förutsättning att de villkor som finns uppfylls.

Hedins & Garanti

På samma sätt som att vi tar vårt jobb på största allvar, är det för oss lika viktigt att du som kund ska känna dig trygg i våra händer. Att vi är certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation har nog inte undkommit dig, om du orkat skrolla hela vägen ner hit. Något vi också tycker är värt att nämna, är att vi alla är utbildade VVS-montörer i grunden med de yrkesbevis och kompetens som krävs för att utföra våra jobb. Skulle ett kunduppdrag sträcka sig utanför vår behörighet ser vi givetvis till att koppla på kompetensen som krävs. Vi har ett nära samarbete med flertalet snickare, elektriker, plattsättare och saneringsfirmor – för att nämna några exempel. 

Nedan kan du läsa vad vi på Hedins gör för att bidra och jobba mot en klimatsmartare planet, hur vi ser på affärsrelationer och vilket ansvar vi som företag har emot andra parter.

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.

Vad våra kunder säger om oss

"Snabbt svar vid kontakt och bra jobb utfört. Trevligt och tillmötesgående beteende."
"Jag ger Hedins rör högsta betyg på arbete och bemötande. Jobbet gick mycket snabbt."
"En rörmokare man kan lita på! Kommer när de har lovat och gör ett snyggt jobb!"
"Hög kvalitet och mycket snabb service! Kan varmt rekommendera Hedins VVS"
"Snabb och proffsig hjälp med trasigt värmesystem. Rekommenderas!"