Kvalitet till rätt pris i rätt tid

Det här är Pontus, Rasmus, Jonas och Martin. Gänget som tillsammans utgör Hedins VVS. Fyra till synes vanliga grabbar som bestämt sig för att vara med och skapa en hållbar framtid genom förbättrade flöden.

Rörmokare som de är har de bra koll på sånt som rör vatten, och sanitet. Trots att jobbet till stor del består av stopp, läckage och en och annan svordom har de sedan starten 2018 haft bra flyt i verksamheten. Västerås är deras bas men visst händer det att firmabilen ibland passerar kommungränsen.

Även om rören håller tätt tycks det goda ryktet sprida sig. Tur är väl det.

Vi finns för er

Hedins VVS är den lilla lokala VVS-firman med de stora ambitionerna och tydliga visionerna. Även om vi varken kan skryta med att vara flest till antalet eller äldst i branschen vågar vi påstå att jobbet vi gör bidrar till en mer hållbar framtid. Både för våra kunder och samhället i stort. Vi utför alla typer av VVS-arbeten och bland våra kunder återfinns privatpersoner, byggentreprenörer och föreningar. 

Vi jobbar efter devisen att alltid leverera kvalitetsprojekt till rätt pris i rätt tid. Fast beslutna om att hela tiden överträffa våra kunders förväntningar kavlar vi gärna upp ärmarna ett extra varv. För oss är inget uppdrag för stort – eller för litet för den delen heller. 

Viktigt att nämna är såklart att Hedins VVS är ett auktoriserat VVS-företag och att vi alla besitter kompetensen och yrkesbevisen som krävs för att utföra jobbet. Vi är utbildade VVS-montörer i grunden och certifierade enligt branschreglerna för Säker Vatteninstallation. Skulle ett kunduppdrag sträcka sig utanför vår behörighet ser vi givetvis till att koppla på kompetensen som krävs. Vi har ett nära samarbete med flertalet snickare, elektriker, plattsättare och saneringsfirmor – för att nämna några exempel.

Att påstå att man är bäst på det man gör är sällan en god idé. Vi skippar därför tugget om varför man ska välja oss framför andra rörmokare och VVS-företag. Under åren har vi hunnit samla på oss en hel del kundreferenser. Läs gärna deras omdömen på Reco. Ärligare än så blir det inte. 

Har du läst ner hit förmodar vi att du är nyfiken på vad vi gör.
Slå oss gärna en signal, så berättar vi mer!

VISION

En ledande aktör i utvecklingen av framtidens samhälle.

MISSION

Leverera VVS-tjänster som sätter nya riktmärken för professionalitet, kundnöjdhet och hållbarhet.

VÄRDEORD

Professionalitet
Ärlighet
Framåtsträvande

Hedins & Hållbarhet

I en bransch som bygger morgondagens samhälle är klimatsmarta lösningar för framtida flöden A och O. Med hållbarhet i fokus arbetar vi dagligen med att gå igenom, underhålla och förbättra olika rörlösningar som kan ge effekter på energiförbrukningen. Målet är att hela tiden arbeta fram flöden som avlastar miljön och minskar energiförbrukningen för kommande generationer.

För dig som kund kan det innebära allt från förslag på åtgärder för en förbättrad energioptimering till förebyggande underhållsarbeten på dina olika VVS-lösningar. 

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.