Betala smidigt med Klarna

Vi bygger om vår webbutik och är tillbaka inom kort!

Byte av toalettstol

Vissa rörjobb vill man inte ta i själv. Andra bör man inte försöka sig på överhuvudtaget. Vi hjälper dig att installera din nya toalettstol snabbt, smidigt och säkert!
Kan utföras inom 1-7 vardagar
.

Fler färger

Beställ installationstjänst

Fast pris för arbete efter ROT-avdrag. Startavgift tillkommer.

2.795 kr
Vi installerar i följande områden:
Västerås, Köping, Hallstahammar, Surahammar, Skultuna, Kolbäck, Enköping
Obs: Priset ovan gäller om ROT-avdrag godkänns. Vid avslag från Skatteverket förbehåller vi oss rätten att efterfakturera mellanskillnaden. Pris utan ROT-avdrag: 3993 kr
Varför handla på Hedins VVS?
Installation till fastpris
.

Köp till passande artiklar

Byte av toalettstol

Vissa rörjobb vill man inte ta i själv. Andra bör man inte försöka sig på överhuvudtaget. Hos oss på Hedins VVS erbjuder vi ett brett sortiment av väl utvalda märken och modeller till din nya toalett, oavsett om du önskar en golvstående eller vägghängd toalett. En föråldrad toalett kan leda till läckor, tilltäppningar och till och med ökade vattenkostnader så se till att byta ut din toalett i god tid.

Boka en installation och få allting installerat smidigt och helt vattentätt.

Hur ofta ska man byta toalettstol?

Hur ofta man bör byta en toalettstol varierar, men generellt sett har de en livslängd på mellan 10 och 15 år. Under denna tidsperiod kan det vara nödvändigt att ersätta vissa delar såsom ventiler, sitsen och spolmekanismen på grund av normalt slitage. Själva porslinet som toalettstolen är tillverkad av är vanligtvis mycket hållbart och bryts sällan sönder, förutsatt att den inte utsätts för extrema belastningar såsom att tappa något tungt på den.

Om du flyttar in i en lägenhet eller hus och upptäcker att toalettstolen är mycket sliten, instabil eller att porslinet är skadat, är det klokt att överväga att byta ut den. Att ignorera sådana skador kan leda till högre kostnader och besvär på längre sikt.

Att byta ut en toalettstol är vanligtvis varken komplicerat, kostsamt eller tidskrävande. Det kan vara ett enkelt projekt att ta sig an under en ledig helg för att fräscha upp ditt badrum och ge det en ny känsla av fräschhet och stil för dig själv, din familj och dina besökare.

För att du ska veta vad du får och vad som förväntas av installatören följer här vad som ingår i en installation av produkten:

• Demontering av befintlig produkt
• Installation av den nya produkten på den angivna platsen
• Montering enligt bruksanvisning
• Funktionstest
• Lättare städning (bortforsling eller liknande ingår inte efter VAFABs nya villkor)
• Instruktion till kunden om användning

Förutsättningar för installationen:

• Installationen kräver att det befintliga avloppsröret har en diameter på 110 mm för att vara kompatibelt med WC-stolen.
• En fungerande ballofix eller avstängningskran vid vattenslutningen är nödvändig för att kunna stänga av vattnet under installationen av den nya WC-stolen.
• Installationen av WC-stolen gäller inte om det krävs kapning eller ändringar av gjutjärnsavloppsrören. Gjutjärnsavlopp kan medföra extra kostnader eller behov av specialiserade åtgärder.

Förberedelse för kund:

• Plocka undan på installationsplatsen
• Fungerande vattenavstängning
• Produkten ska finnas på installationsplatsen

Dessa villkor är specifika för installation av WC-stolar och är utformade för att säkerställa en korrekt och effektiv installation. Det är viktigt att klargöra och förstå dessa villkor före installationen för att undvika missförstånd och extra kostnader.

.

Fler tjänster