Rörmokare Västerås
- Din lokala och proffsiga VVS-firma

Välkommen till Hedins VVS. Din lokala rörmokare när det gäller VVS-tjänster runt om i Västerås. Vi är specialiserade på rörmokeri och vårt team består av kunniga och erfarna rörmokare. Med en stor passion för problemlösningar har vi löst en rad olika VVS-problem för både privatpersoner och företag sedan starten 2018.

Hos oss på Hedins VVS finns ett brett utbud av tjänster inklusive reparation, installation och underhåll av rör och avlopp. Allt för att du som söker en rörmokare i Västerås ska kunna luta dig tillbaka medan vi gör jobbet. Oavsett om du har en läckande kran i köket eller vill renovera om ditt badrum med nya badkarsväggar, så kan du lita på att genom vår expertis och erfarenhet få arbetet utfört på ett effektivt och vattentätt sätt. Kort sagt, oavsett vilket VVS-problem du står inför – så finns vårt gäng av kunniga rörmokare i Västerås till hjälp så att du får en vardag fri från avbrott.

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.

Auktoriserat VVS-företag

Vi förstår vikten av att vissa VVS-problem inte är något man själv kan ta itu med. Speciellt om man saknar den kunskap och kompetens som krävs för att kunna åtgärda vissa problem. Det finns också en del rörjobb som vi förstår att man helt enkelt inte vill ta tag i själv. 

Vi på Hedins VVS anser att det är viktigt att nämna för de som är på jakt efter en rörmokare i Västerås, att vi är ett auktoriserat VVS-företag där vi alla besitter den kunskap som krävs för att utföra jobbet. Alla på Hedins VVS är utbildade VVS-montörer i grunden, eller rörmokare som man också kan kalla oss. Vilket betyder att vi innehar de yrkesbevis som krävs för det jobb vi gör.

Våra rörtjänster i Västerås

Är det läge att byta ut elementen i lägenheten eller huset? Eller står underhåll av rörinstallationer på agendan? Oavsett vad du behöver för hjälp erbjuder vi olika rörtjänster för dig som letar efter en rörmokare i Västerås. Kanske vill du slippa behöva gå ner flera våningar till tvättstugan med berget av smutsiga kläder? Eller slippa tjatet om vems tur det är att handdiska på kvällarna? Våra rörmokare i Västerås installerar allt från diskmaskiner till tvättmaskiner så att du kan få tid över till annat.

Installerat och klart i mälardalsområdet

Bor du Mälardalsområdet och önskar få en installation av oss rörmokare i Västerås på en produkt du tänkt köpa? 
Vi på Hedins VVS förstår att man helst lägger sin vakna tid på annat än installationer av diverse produkter hemma.
Med vår tjänst “Installerat & Klart” kan du med fördel beställa produkter med installation och få det smidigt installerat. 

Vill du komma i kontakt med en rörmokare i Västerås idag?

Kontakta oss på Hedins VVS så hjälper vi dig.