Stopp i avloppet

Stopp i avloppet

Att ha stopp i avloppet, oavsett om det gäller toaletten, köket, golvbrunnen eller tvättstället tror vi aldrig kommer få sin charm i en vardag där vi helst lägger vår tid på annat. Vi på Hedins VVS vill å andra sidan göra din vardag helt fri från envisa blockeringar i avloppssystemet och säkerställa dig ett fritt flöde.

Så har du tröttnat på det där avloppet som inte rinner fritt när du står i duschen en tidig morgon eller avloppet i köket som inte fungerar som det ska? Låt oss fixa problemet så du får mer tid till annat.

 

Certifierade rörmokare
till din tjänst

Stopp i avloppet (ej spolning)

Priset avser endast rensning av avlopp. Notera att vi endast rensar fram till avloppstammen i huset. Läs mer om våra villkor på bokningssidan.

2. 895 kr

Hittar du Inte vad du letar efter?

Tillgängliga städer

Detta ingår alltid vid installation av Stopp i avloppet

Rörmokare: 570:- per timme inkl. rot-avdrag

Rörmokare som löser ditt hemmafix

Det är inte helt ovanligt att man samlar på sig småsaker som måste fixas, den där droppande kranen i tvättstugan, installationen av den nya vattenutkastaren, rensning av befintliga avloppet eller kanske rent av lite större projekt som man bara har låtit vara. Hedins VVS är din vän när det kommer till både smått hemmafix och större VVS-arbeten. Boka din rörmokare så kommer vi ut och hjälper dig.

Frågor och svar

Småfix och montering, något andra rörmokare inte vill ta i med tång, det är för omständigt och jobbigt.

021 - 33 28 00
info@hedinsvvs.se