Vattenutkastare 
- enkel tillgång till vatten utifrån

Att ha en vattenutkastare monterad på en yttervägg anser många vara en självklarhet och en bekvämlighet man inte vill leva utan. Trots de positiva sidorna med att ha en vattenutkastare, är det många äldre hus och fritidshus som saknar enkel tillgång till vatten utifrån. Vi förstår att det kanske inte alltid är helt optimalt att fylla på en vattenkanna från kökskranen en svettig sommardag varje gång trädgården behöver livas upp. Eller alla hinkar med vatten som behöver bäras ut till den skitiga bilen som aldrig tycks bli ren. En vattenutkastare gör många trädgårdsarbeten smidigare och du sparar in på både tid och energi. 

 

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.

Fördelarna med en vattenutkastare

Det finns en rad olika fördelar med att ha en vattenutkastare installerad på en yttervägg av en byggnad. Att vi sparar både energi och tid genom att slippa gå och fylla på en och annan pryl med vatten är inte särskilt revolutionerande. En vattenutkastare har utöver att vara en lättanvänd och bekväm produkt, flera andra fördelar som är värda att nämna.

En vattenutkastare är nämligen utformad på de sätt att den stänger av vattnet inuti huset när den inte används. Detta gör att det skyddar rören och utrustningen mot frostskador under vintermånaderna. Det är även en minskad risk för vattenläckage då vattnet kommer rinna utomhus om en slang eller koppling skulle gå sönder eller börja läcka. Utöver det, så kan en vattenutkastare även öka värdet på din fastighet när det är dags att sälja och ta sig ut på andra äventyr.

Sammanfattningsvis kan man säga att en vattenutkastare är en enkel men säker lösning med många fördelar som gör vardagen lite smidigare.

 

Viktigt att tänka på vid val av vattenutkastare

Nedan listar vi en del saker som kan vara bra att ha i åtanke innan man införskaffar sig en vattenutkastare. 

Installerat & Klart i mälardalen

Vi på Hedins VVS erbjuder dig som privatperson eller företag en rad olika tjänster inom VVS. Trots att mycket går att göra själv, är det vissa arbeten som är bäst att lämna över till de som kan. Vi installerar, byter och reparerar bland annat:

  • rör, vattenledningar och underhåll av avloppssystem
  • element / radiatorer 
  • värmepumpar, golvvärme och andra värmesystem
  • badrum- och köksrenoveringar, inklusive installation av bland annat duschkabiner toaletter, köksblandare och diskmaskin

Vill du ha hjälp med montering av en vattenutkastare?

Kontakta oss på Hedins VVS så hjälper vi dig.