Energieffektivisera ditt hem med
Hedins VVS

Välkommen till oss på Hedins VVS! 

Vi förstår att det finns vissa saker i vardagen som man helt enkelt inte vill lägga pengar på när mat ska inhandlas, bilen tankas och var och en annan försäkring betalas. Nog för att det är nödvändiga utgifter, så förstår vi att det är ganska tråkiga saker att bekosta ur egen ficka. Har du på toppen av isberget även en dyr elräkning som dimper ner i mailinkorgen varje månad? Då kan det vara läge att kika över energiåtgången i din fastighet för att dra ner på kostnadernaHedins VVS erbjuder energieffektivisering av din privata bostad eller bostadsrättsförening. 

Läs mer om oss, vår resa och vilka tjänster vi erbjuder dig som kund genom att scrolla nedåt.

 

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.

Vilka är vi på Hedins VVS?

Sedan starten år 2018 har vi varit specialiserade på rörmokeri och utfört VVS-tjänster runt om i Västerås där firmabilen vanligtvis står strandad. Trots det, rör sig vår firmabil ibland utanför kommungränsen. Vårt gäng på 7 kunniga och erfarna VVS-montörer brinner för att lösa problem och göra vardagen för våra kunder enklare. Vi har löst en rad olika VVS-problem för både privatpersoner och företag sedan dagen vi startade, alltid med ett stort leende på läpparna. 

Vi erbjuder ett brett utbud av olika tjänster som rör just VVS och det kan handla om allt ifrån reperation, installation till underhåll av rör och avlopp. Oavsett om du har en läckande kran i tvättstugan, behöver nya badkarsväggar eller kanske byta till vattenburen värme för att få ner energikostnaderna så kan du lita på att genom vår expertis och erfarenhet få arbetet utfört på ett effektivt och vattentätt sätt. 

Tjänster inom energieffektivisering

Vi på Hedins VVS förstår vikten av att vilja dra ner på kostnaderna i hemmet, samtidigt som man lämnar ett gott avtryck på vår planet. Oavsett om du är på jakt efter att byta till vattenburen värme eller om dagen har kommit för att byta ut radiotorventiler eller termostater, finns vi här för att göra jobbet åt dig så att du kan lägga tid på annat i vardagen. Nedan listar vi de tjänster som vi erbjuder dig som önskar att energieffektivisera ditt hem på ett eller annat sätt. 

Tips för att dra ner på energiförbrukningen

Det finns en del tips och tricks man själv kan utföra i hemmet för att elfakturan ska bli någorlunda lägre. Att välja energisnåla produkter brukar vi säga är A och O för att minska på kostnaderna i första hand. En bra riktlinje att gå efter brukar vara att ju äldre produkter – desto dyrare kostnad i längden. Enligt Naturskyddsföreningen drar en ny kyl eller frys hela 80 % mindre el jämfört med en 15 år gammal produkt. Det motsvarar ungefär 1000 kronor mer per år om man använder en äldre variant. Så ut med gamla och in med det nya. En annan viktig punkt är att alltid slå av de prylar som inte används för att komma undan att kostnaden bara står och tickar.  För självklart vill vi inte behöva betala pengar för något som inte har använts. Ett sista tips är att ta ett extra kick på det elavtal man har för att se om man kan komma lindrigare undan. 

Ibland så räcker inte göra-det-själv knepen eller så önskar man ytterligare åtgärd och då kan det vara till fördel att få professionell hjälp av ett VVS-företag. Kanske är det läge att byta till vattenburen värme eller uppdatera termostaterna? 

Har du frågor kring energieffektivisering?