Dags att byta köksblandare?

Att vakna en morgon med att vattnet inte rinner som det ska i duschen, toaletten eller köket kommer nog aldrig ha sin charm. Stopp i avloppet kan hända de allra flesta hushåll och det är något man bör åtgärda i god tid. Ett stopp i avloppet kan innebära en akut risk för vattenskada om det är envisa blockeringar i avloppssystemet som sätter stopp för flödet att rinna fritt.

Hur viktigt är det att undersöka vattenflödet om man misstänker att något inte står rätt till? Akuta problem som vattenskador kan skapa onödiga och dyra kostnader som vi helst slipper öppna plånboken för i en vardag fullt med annat. Nedan går vi igenom några tips och råd för dig som har frågor kring stopp i avloppet. Testa våra husmorsknep om inte flödet rinner som det ska. Om det fortfarande inte funkar, finns vi på Hedins VVS här för dig.

Miljö

Arbetet vi utför idag har en direkt och avgörande påverkan på framtiden. Optimerade system som bygger på hållbara energilösningar ligger därför alltid till grund för vårt arbete.

Som unga och moderna utmanare i branschen hoppas vi inspirera och motivera fler aktörer på marknaden att tänka långsiktigt och miljömedvetet.

Relationer

På Hedins VVS ska alla affärsrelationer hanteras på ett ansvarsfullt och korrekt sätt. Våra kunder, medarbetare, leverantörer och samarbetspartners är viktiga för oss för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet.

Med god affärsetik och långsiktiga relationer skapar vi förutsättningar för att tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle.

Ansvar

Vår bransch utgör en viktig del av samhället. Vi ser det därför som vårt ansvar att utforma, installera och underhålla tekniska lösningar och hållbara system för framtiden.

Genom att leverera VVS-tjänster som får fastigheter att fungera och människor att trivas är vi med och sätter nya riktmärken för hållbarhet.

Byta köksblandare själv eller anlita en firma?

Att få ett stopp i avloppet i huset eller i lägenheten, är egentligen ganska lätt hänt. Idag spolar vi gärna ner produkter och andra rester i våra avlopp som förr eller senare kan orsaka stopp. Mycket av det vi spolar ner i våra avloppsrör fastnar längs sidorna som efter ett tag bara byggs på. I slutändan kan det orsaka stopp i avloppet.

Det finns några tips och trix längs vägen som kan vara bra att gå efter för att förebygga stopp i avloppet. Det där vattnet som inte vill rinna ner i duschbrunnen en tidig morgon är aldrig en rolig upplevelse. Inte heller det smutsiga vattnet efter en tvätt av barnens skor i tvättstället. Ett vattenflöde borde alltid rinna helt fritt, om du frågar oss på Hedins VVS.

Underhåll din köksblandare - slipp onödiga kostnader

Som nämnt ovan finns det flera faktorer som kan orsaka stopp i avloppet. Mycket av det kan vi själva förebygga genom att vara lite extra försiktiga. Men om vi ska gå ner på djupet av vad som orsakar problem i våra avlopp, så kan listan på orsaker se ut såhär: 

Professionell hjälp vid byte av köksblandare

Ibland räcker inte husmorsknepen till och då kan det vara till fördel att få professionell hjälp av ett VVS-företag.
Vi på Hedins VVS är specialiserade och erfarna på att lösa stopp i avloppet och hjälper dig att återställa dina VVS-system till sin
fulla funktionalitet.


Vi förstår att det kan vara stressigt att ha problem med avloppet och att man helst lägger sin tid på annat. Det är ju trots allt vi rörmokare som har full koll på rör, vatten och sanitet. Vår högsta prioritet är att kombinera dina önskemål med vårt yrkeskunnande för att leverera kvalitetsprojekt i rätt tid till rätt pris. 

Så om du upplever att du har ett stopp i avloppet och behöver professionell hjälp finns vi på Hedins VVS här för att hjälpa dig att lösa problemet så att du får ett fritt flöde. Kom ihåg, med regelbunden service minimerar du risken för otrevliga överraskningar och oväntade stopp som i sig kan leda till onödiga kostnader.

Har du ytterligare tankar kring att byta köksblandare?

Kontakta oss på Hedins VVS så hjälper vi dig.